Prima pagina » Sustenabilitate

Sustenabilitate


Simona Ivasciuc a fost desemnata Managerul Anului in cadrul ceremoniei City & Guilds Lion Awards, Londra 5 iunie 2014.

Nominalizata de The Vocational College, partener transnational in cadrul proiectului " Dezvoltarea spiritului antreprenorial si cresterea competitivitatii in afaceri" PODRU/92/3.1/S/61820, Simona Ivasciuc
a aplicat cunostintele dobandite in cadrul cursului " Manager in Armura", ca dovada ea a adus imbunatatiri cheie afacerii in care este manager si le-a prezentat intr-un portofoliu practic.
Suntem mandri ca un manager care a finalizat cursurile din cadrul proiectului ne-a reprezentat cu succes la Londra.

Felicitari Simona!
https://www.i-l-m.com/Community/News/2014/June/ilm-learner-2014

Beneficiarul proiectului  “Dezvoltarea spiritului antreprenorial si cresterea competitivitatii in afaceri” POSDRU/92/3.1/S/61820 isi propune ca prin aplicarea celor mai bune practici sa dovedeasca sustenabilitatea proiectului. Chiar daca nu toate efectele implementarii  sunt vizibile imediat, prin actiune continua, monitorizare, corectare permanenta, implementarea strategiei de competitivitate prin sustenabilitate va conduce la  rezultatete asteptate.

Un aspect deosebit de important ce sta sa marcheze importanta  pe care au acordat-o membrii grupului tinta participarii la cursuri in acest proiect, reiese din feedback-urile oferite de-a lungul celor 2 ani de formare profesionala si la evenimentele organizate de beneficiar si parteneriii acestuia ( conferinte, seminarii).

http://www.romanialibera.ro/bani-afaceri/companii/proiectul-acesta-chiar-a-schimbat-ceva-321032.html

Ca dovada a impactului pe care l-a avut acest proiect asupra participantilor si nu numai, stau in primul rand articolele aparute post- implementare.

Sustenabilitatea proiectului reiese astfel din schimbarile produse in randul membrilor grupului tinta, schimbari ce vor fi puse in aplicare la locul de munca.

Pe data de 18 ianuarie 2014, la emisiunea Beneficiar Romania pe postul national TVR 1, a fost  prezentat un reportaj destinat proiectului  “ Dezvoltarea spiritului antreprenorial si cresterea competitivitatii in afaceri”

http://www.tvrplus.ro/editie-beneficiar-romania-176723

 

 

Vizitatori: 67143
MASS MEDIA

Acest kit vi-l dedicam dvs, jurnalistilor si celorlalti reprezentanti mass media, parteneriii nostri in comunicarea cu publicul larg.


DOCUMENTE

In aceasta sectiune veti gasi documentele necesare inscrierii la cursuri.