Prima pagina » Formare profesionala » Lectori cursuri aditionale

Lectori cursuri aditionale


Anton Ghiga


Managing Partner la Mindustries, care este Partenerul Est European al PI Worldwide.
A fost implicat in proiecte pentru Metro, Flanco, Vodafone, Unicredit Bank, Ministerul Justitiei si Rompetrol, ca si consultant si trainer.

Experienta sa profesionala include urmatoarele pozitii: Project Manager Infotainment – Marketing la MobiFon SA – Vodafone, Sales Training Specialist, Training Specialist – Customer Operations and Customer Service Representative – Customer Operations and Advertising Assistant Marketing la MobiFon SA .

Educatia sa cuprinde diploma de Licenta in Studii Economice si de Tehnologie.
Cursuri de Training si dezvoltare pe Marketing si Management in Radio si TV, Relatii Extraordinare cu Clientii, Training Practice & Techniques la Seneca College. In 2005 este certificat ca Analist Predictive Index, si partener al Predictive Index in Romania, iar in 2008 este certificat ca trainer pentru Situational Leadership Program (in San Diego).Codrin Nicolau 

Consultant, manager de proiect si analist de business cu experienta de peste 15 ani preponderent in domeniul IT&C, pe proiecte de anvergura nationala, majoritatea cu finantare USAID, USTDA, EU. Din 2010, activeaza in cadrul proiectelor de analiza si optimizare a proceselor de business in cadrul organizatiilor din domeniul privat si public.

Este certificat PMP si CPRE, are studii doctorale in domeniul ingineresc (managementului riscului) si masterale in domeniile management de proiect si managementul administrarii afacerilor. Din 2004, Codrin activeaza si ca trainer, specializat in management de proiect si analiza de business. A colaborat in acest sens cu CODECS, Exelo Training&Development, Roland Gareis Consulting, EUPC, ID Learning.

A colaborat in calitate de cadru didactic asociat la programul de Master in Management de Proiect al SNSPA in domeniul managementului de proiect, sustinand cursurile de Evaluare si Audit de Proiect, si Analiza de Business.


Cornelia Munteanu

Consultant senior in domeniul Fondurilor Structurale si de Coeziune Europene, expert in Management de proiect si trainer, cu peste 16 ani experienta in domeniul fondurilor nerambursabile.

A ocupat functii de expert management financiar, manager de proiect, formator in cadrul urmatoarelor programe de formare: Lucrator in comert, Managementul proiectelor, Management financiar,  Expert accesare fonduri europene.

Si-a desfasurat activitatea ca membru in cadrul echipelor de implementare a unor proiecte cu finantare internationala (Banca Mondiala, Uniunea Europeana) derulate de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Ialomita, Scoala Romana de Afaceri Filiala Ialomita dar si ca si evaluator de programe de formare profesionala si membru in comisii de evaluare ale CNFPA si ANC.

Incepand cu februarie 2008 este Director programe in cadrul  Departamentului  Fonduri Europene  al S.C. EUROPEAN PROJECT CONSULTING S.R.L.Cristian Gheara

CEO la Smart Plus Solutions, cu sediul in Bucuresti, Romania si Partener la Mindustries. A fost implicat in proiecte pentru Metro, Flanco, Vodafone, Unicredit Bank, Ministerul Justitiei, si Rompetrol, ca si consultant si trainer.

Experienta sa profesionala include si postul de Director de Vanzari la Rompetrol Group  si Director Comercial la PlanOil Industries.
Educatia sa cuprinde licentierea in Economie si Relatii Administrative, master in Stiinte Administrative si Integrare Europeana, Executive MBA, comunicare si relatii publice. De asemenea, Cristian Ghera este certificat ca trainer pentru Programul de Situational Leadership (in San Diego 2011), si la Predictive Index ca Analist (in 2007).Ilie Dragan

Cu o experienta de peste 15 ani la nivel de top management in management strategic, managementul programelor si proiectelor,  consultanta, fonduri europene, infrastructura si dezvoltare regionala, Ilie Dragan este co-fondator al European Project Consulting, firma de consultanta ce activeaza in domeniul fondurilor europene, managementului de proiect si al pregatirii profesionale, cu activitate in Romania, Turcia si Serbia.

A fost implicat in proiecte ca membru de echipa, manager de proiect sau manager de program in diverse industrii precum constructii civile si industriale, petrol si gaze, transport, publicitate sau consultanta. In plus, a activat atat in calitate de consultant de strategie interna pentru achizitii majore sau noi proiecte de afaceri, pentru diferite proiecte (constructii, transporturi, dezvoltare durabila si dezvoltarea mediului) in sectorul public.

Este trainer acreditat “Rita Mulcahy” (este singurul trainer acreditat “Rita Mulcahy” pentru Romania si Turcia), iar European Project Consulting devine distribuitor unic pentru Romania a produselor si serviciilor RMC Project Management.

Specializari post universitare - Professional MBA - Process and Project Management - Executive Academy of Vienna, MBA - Marketing - University of Ottawa/Hec Montreal/ASE, Management of EU Funds - Berlin, Diploma in Strategy & Innovation - Said Business School - University of Oxford Presedinte al asociatiei profesionale - Project Management Institute - Romania Chapter

De asemenea, este co-autor a doua carti despre procesul de accesare al fondurile europene, publicate de echipa European Project Consulting: “Elaborarea Proiectelor cu finantare din fondurile structurale pentru IMM-uri”–2007 si “Fonduri structurale pentru administratia publica- Elaborarea si Implementarea proiectelor in perioada de programare 2007-2013",”–2008, Coautor al studiului “ Gradul de maturitate in management de proiect al organizatiilor romanesti implicate in procesul de absorbtie al fondurilor europene”, 2010.Iris Gogorici

•    Psiholog - Psihoterapeut - Psihoterapie Ericksoniana si Hipnoza Clinica
•    Trainer - Comunicare, Managementul comunicarii, Motivatie, Leadership, Conflict & Negociere, Negociere nonverbala, Comunicare de brand, Psihologia consumatorului
•    Specialist in analiza comportamentala - California University of Pennsylvania, S.U.A. (profiling; criminal profiling; tehnici de interviu si interogatoriu)
•    Specialist in analiza microexpresiilor faciale si a comportamentului nonverbal, atestat de Emotional Intelligence Academy, Marea Britanie si Paul Ekman Group, S.U.A. (evaluarea adevarului si credibilitatii prin analiza comportamentului nonverbal)
•    Specialist in conflict si tehnici de negociere
•    Specialist in comunicare & comunicare nonverbala

•    Master in psihologie aplicata in securitate nationala - Universitatea Bucuresti
•    Masterand in Emotions, Credibility & Deception - University of Central Lancashire, Marea Britanie
•    Consultant pe probleme de comunicare, public speaking, negociere, recrutare de personal


Vizitatori: 67143
MASS MEDIA

Acest kit vi-l dedicam dvs, jurnalistilor si celorlalti reprezentanti mass media, parteneriii nostri in comunicarea cu publicul larg.


DOCUMENTE

In aceasta sectiune veti gasi documentele necesare inscrierii la cursuri.