Coaching


Prin coaching ajutam managerii sa faca schimbari importante si cu rezultate puternice in viata lor personala, cariera lor si in afaceri:

     • incep  propria  afacere;
     • fac o schimbare in jobul actual;
     • isi imbunatatesc abilitatile de lider;
     •  initiaza schimbari in viata personala.

Life Coaching, business sau executive coaching , toate inseamna acompanierea in clarificarea a ceea ce doresti cel mai mult,   in crearea unui plan care aliniaza valorile tale, construit pe punctele tale forte, in initierea schimbarii de care ai nevoie pentru a atinge rezultatele dorite.

Ca serviciu profesionist , coaching-ul are cea mai mare returnare a investitiei  (peste 300%) si este cel mai puternic proces pentru atingerea nivelului de succes, fericire si implinire   (studiile International Coach Federation arata un grad de atingere a rezultatelor dorite de client de  98.5% )

Daca aveti un vis,  vreti sa atingeti urmatorul nivel din cariera voastra – va simtiti neimpliniti, stresati de rezultele obtinute  pana acum  - va invitam sa apelati un coach, care sa va insoteasca in acest proces. 

Daca sunteti  interesat in obtinerea unor schimbari importante, rezultate concrete, nu ezitati sa alegeti un coach pentru a experimenta o prima sesiune. Aceasta prima intalnire va fi cea mai relevanta explicatie a ceea ce inseamna coaching.

   
Aflati mai multe despre coching accesand GHIDUL DE COACHING PENTRU PARTICIPANTII LA PROGRAMUL "Managerul in Armura". - click pentru download
        


Gabriela Badina – COACH – Membru International Coach federation


In 2009  a urmat FUNDAMENTLEE COACHING-ULUI – la scoala  METASYSTEME COACHING, in perioada 2009-  2010 a participat in sesiunile de supervizare sub indrumarea lui Allain Cardon-Master Coach si in cele 4 ATELIERE DE FORMARE IN COACHING:

1. DELEGAREA DE PROCESE IN COACHING-UL DE ECHIPA
2. DIAGNOZA INDIVIDUALA, DE DIRECTOR,  DE ECHIPA SI DE ORGANIZATIE
3. JOCUL CU CUBURI IN COACHING-UL INDIVIDULA SI DE ECHIPA
4. ABORDAREA BREAKTROUGH IN COACHING-UL INDIVIDUAL SI DE ECHIPA
Giuliana Boicu - COACH


In 2010  a urmat FUNDAMENTLEE COACHING-ULUI – la scoala  METASYSTEME COACHING, in perioada 2010 -  2011 a participat in sesiunile de supervizare sub indrumarea lui Allain Cardon-Master Coach si in cele 4 ATELIERE DE FORMARE IN COACHING:

1. DELEGAREA DE PROCESE IN COACHING-UL DE ECHIPA
2. DIAGNOZA INDIVIDUALA, DE DIRECTOR,  DE ECHIPA SI DE ORGANIZATIE
3. JOCUL CU CUBURI IN COACHING-UL INDIVIDULA SI DE ECHIPA
4. ABORDAREA BREAKTROUGH IN COACHING-UL INDIVIDUAL SI DE ECHIPA

 

Vizitatori: 67143
MASS MEDIA

Acest kit vi-l dedicam dvs, jurnalistilor si celorlalti reprezentanti mass media, parteneriii nostri in comunicarea cu publicul larg.


DOCUMENTE

In aceasta sectiune veti gasi documentele necesare inscrierii la cursuri.