Consiliere


Consilierea are un rol important prin facilitarea sistematizarii si fixarii cunostintelor achizitionate in cadrul modulelor de curs. Cursantii au posibilitatea de a adresa intrebari concrete, punctuale, care sa le permita rezolvarea unor probleme imediate legate de procesul antreprenorial.

Metodele de acordare a consilierii se  pliaza pe specificul proiectului si se bazeaza pe elementele transmise in cadrul cursului “Manager in armura” – competente antreprenoriale. Aceasta se desfasoara pe parcursul derularii proiectului, prin discutia directa - fata in fata.

Cursantii vor primi informatii cu privire la:
 
-    Reorganizarea  si reinoirea unor autorizatii de functionare intreprinderi, informatii privind legislatia specifica functionarii si organizarii activitatii operatorului economic.
-    Modalitati  de inregistrare persoane fizice (acte normative de respectat, documente PFA, II, IF), modalitati de inregistrare persoane juridice (Societati cu raspundere limitata ); documente necesare pentru inregistrarea in registrul comertului,  inregistrarea fiscal si autorizarea functionarii societatilor comerciale pe actiuni si in comandita pe actiuni.

Serviciile de consiliere sunt asigurate de catre Partenerii : Camera de Comert si Industrie Brasov si Camera de Comert Industrie si Agricultura Timis.



Vizitatori: 67143
MASS MEDIA

Acest kit vi-l dedicam dvs, jurnalistilor si celorlalti reprezentanti mass media, parteneriii nostri in comunicarea cu publicul larg.


DOCUMENTE

In aceasta sectiune veti gasi documentele necesare inscrierii la cursuri.