Parteneri


CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE BUCURESTICamera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) este o organizatie autonoma, neguvernamentala, apolitica, fara scop patrimonial, non-profit, cu personalitate juridica, de utilitate publica, destinata reprezentarii, apararii si sustinerii intereselor membrilor sai si a celorlalti operatori economici din municipiul Bucuresti, pentru dezvoltarea comertului si industriei, agriculturii si serviciilor corespunzator cerintelor economiei de piata. Membrii CCIB isi desfasoara activitatea in cadrul a cinci sectiuni, respectiv: Servicii, Industrie, Comert, Turism si Membri Colectivi.

CCIB promoveaza oferta de produse si servicii a companiilor bucurestene prin intermediul misiunilor economice si forumurilor de afaceri organizate, in Romania si peste hotare, impreuna cu camere de comert din strainatate, pe baza protocoalelor si acordurilor de colaborare existente.


CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE BRASOV

Camera de Comert si Industrie Brasov este cea mai mare organizatie de sustinere si promovare a afacerilor din Brasov si reprezinta Vocea Mediului de Afaceri Brasovean.   
 
Camera de Comert si Industrie Brasov denumita in continuare CAMERA , este o  organizatie de tip asociativ, autonoma, neguvernamentala, de interes public si utilitate publica, apolitica, fara scop patrimonial, non profit, cu personalitate juridica, creatã pentru a reprezenta, apara si sustine interesele membrilor sai si ale comunitatii de afaceri brasovene în raport cu autoritãtile publice si cu organismele din tara si din strainatate


CAMERA DE COMERT, INDUSTRIE SI AGRICULTURA TIMISCamera de Comert, Industrie si Agricultura Timis este o organizatie autonoma, ne-guvernamentala auto-infiintata, a carei activitate este destinata promovarii intereselor economice ale membrilor ei si sprijinirii acestora. Isi propune ca obiective prioritare reprezentarea interna si international a intereselor membrilor – printr-un lobby eficient si implicarea directa in crearea unui mediu de afaceri modern asigurarea unei game de servicii de inalta calitate, cu valoare adaugata mare – printr-un professionalism ridicat al angajatilor, prin dedicarea resurselor proprii in scopul imbunatatirii ofertarii de serviciii pentru cresterea competivitatii membrilor sai.
 

SC. VLADTEH SRL

SC Vladteh SRL societate specializata pe activitati de consultanta pentru afaceri si management, de asemenea participa la activitatea pentru dezvoltarea competentelor de management si leadership, pentru programul de formare “ Managerul in Armura”.


SC Trainning & Consulting Alliance

SC Training & Consulting Alliance este furnizor de programe de formare pentru adulti,  in programele sale de training fiind inscrisi pana acum vanzatori si manageri – aflati pe diferite niveluri de conducere in organizatie: top si intermediare, din 10 companii. Colaborarea cu clientii nu se rezuma doar la sesiunile de curs ci si la indrumarea acordata in procesul implementarii conceptelor de management dobandite la curs in scopul eficientizarii activitatii. Totodata, in programele in care compania a oferit consultanta, au fost dezvoltate traininguri interne si workshop-uri unde au participat 80 de persoane; O parte importanta a proiectelor in care Training&Consulting Alliance a fost implicat a fost dedicate pregatirii si dezvoltarii angatilor clientilor in domeniul specific al proiectului derulat pentru a asigura sustenabilitatea acestuia si cresterea competentelor interne ale companiilor.


The Vocational College


The Vocational College este furnizor de formare vocationala, oferind o gama larga de programe lifelong learning precum si de ucenicie/ “National Vocational Qualification” and ” Learning and Skill Council” in toata Anglia. Centrul detine acreditari recunoscute la nivel national dar si international: City&Guilds, OCR, Edexcel, EDI, GQA, NCFE, si Institutul de Leadership si Management(ILM). TVC este lider in dezvoltarea programelor de formare si de calificare prin conectarea standardelor de calitate si a programelor de pregatire englezesti cu cele europene, au colaborat cu autoritatile competente din Europa ( Olanda si Portugalia) si mai recent in China, pentru acreditarea programului BPM in Universitati si Colegii.
 
Vizitatori: 67143
MASS MEDIA

Acest kit vi-l dedicam dvs, jurnalistilor si celorlalti reprezentanti mass media, parteneriii nostri in comunicarea cu publicul larg.


DOCUMENTE

In aceasta sectiune veti gasi documentele necesare inscrierii la cursuri.